Anasayfa
25 Eylül 2021, 6:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada gözlerinin şiştiğini görmek

Rüyada gözlerinin şiştiğini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir anda gözlerimin gerildiğini şiştiğini hissediyorum arkadaşlarım da gözlerin şişiyo diyo sonra gözlerimin içi yanmaya başladı ve görmekte zorluk yaşadım lavaboya gittim bakmak için gözlerim aşırı derecede şişmiş ve derisi kıpkırmızı olmuştu korkuyorum yüzümden yıkıyorum ve sonra uyanıyorum


Yorum: Rüyada gözlerinin şiştiğini görmek

arifselim
Rüyada görülen göz genellikle nazar ve nazara gelmek gibi anlamlara delalet eder. Bu rüya göze gelmek olarak kabul edilebilir. Bazende bu rüya sahibinin herşeyi gereksiz yere büyüten ve herşeyi üzerine alınan bir kişilik olması manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada gözlerinin şiştiğini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda sol gözümün içinde makyaj kalıntısı sanıp alim derken ni dokundum sanki o yumurtasiymis gibi bir anda o kucucuk cizgi buyudu yilan oldu. Gozumun altinda yilan oldugunu biliyordum ve buyuyor Yani sol gözümün altinda yilan cikmasi ve gozum kocaman sismesi . Ne demek bu ?


Yorum: Rüyada gözlerinin şiştiğini görmek

arifselim
Kişiye göre özel yorum yapılması daha yerinde olan bir rüyadır bu. Genel bir manada ise insana çok yakın olan ve zarar vermesi muhtemel olan gizli düşman manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hayvanat Bahçesi görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşlarımla birlikteydik ve bir arkadaşım gözlerin çok şişmiş gibi kelimeler kullanıyordu ve aynaya baktıgımda şişkinliğini gördüm


arifselim
Net bir anlamı olmayan bir rüyadır. Genellikle nazara veya sevdiği ve imrendiği bazı şeylerin olduğuna alamet eder. Zaten görülen her rüyanın bir yorumu olmaz ve olmasına da gerek yoktur. Allah’tan daima hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


ayiyeedeniz
Rüyamda okulda derste makyaj yapmışım sonra silmek için lavaboya giderken bir öğretmen çıkıyor karşıma yüzümdeki makyajı sorguluyor. Bende ona açıklama yaptıktan sonra lavaboya girip yüzümü yıkıyorum. kafamı kaldırıp aynaya baktığımda ise gözlerim şişmiş oluyor. gözlerimi kaçırıp tekrar baktığımda ise şişlik geçiyor.
yorumlarsanız sevinirim..


arifselim
Rüyada makyaj görmek yada makyajlı halini görmek hayırlıdır. Genellikle sosyal ve eğitim hayatında iyi yerlere gelmesine işaret eder. Bu rüya bazende gönül ilişkilerinde kısa süren ilişkilere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


ErknKbr
Rüyamda göz bebeklerimin şiştiğini ve gözümün içinin büyüdüğü nü gördüm aynadan bakınca kendimden korktum yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Gerdanlık görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyayı gören kişinin kendisini boş yere üzerek bazı şeyleri yanlış yorumlaması anlamında yorumlanır. Çok önemli bir manası olmasa da hayırlı bir rüyadır denilebilir. Allah’tan hayırlı olmasını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
şüphesiz her şeyin sahibi ALLAH tır. Rüyamda gözümün biri geriliyordu hissediyordum. iristen ayrı siyah bir nokta vardı büyüyordu. şişiyordu. koyun gözü gibi olmuştu. hastaneye giderken uyandım.


arifselim
Rüyayı gören kişinin hak ile batıl arasında kaldığında hakkı seçebileceğine yani bu hissi idrak edip anlamasına alamettir denilmiştir. Gözün şişip büyümesi olumlu olarak açıklanır. Her halükarda hayırlısını dilemek en güzeli olandır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gözümün altında kitle var bunu hissediyorum cevramdekiler doktora gitmemi söylüyır sonra rüyam orda kayboluyor yani rüyada gözümün altında kitle görmek neye işaret


arifselim
İnsana rahatsızlık veren bazı sıkıntılı durumların son bulmasına işaret eder. Sıkıntılı geçen zor bir dönemin geride kalacağına tabir edilmiştir. Rüyaların hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gitar görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ruyamda tek basina tatildeyim sag gozume sanki soguktan sisti baya hemde sag gozumu acamiyordum ilac filan cektim bir kaç gun sonra biraz acili verdi


arifselim
Gözde görülen bu tür şeyler rüya sahibi için söylenen her şeyi yanlış anlayarak gereksiz şekilde kendi üzerine alınmasına ve bu nedenle sürekli çevresi ile dalaşmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda gozlerimin agridigini sistigini hissediyorum aynanin karsisina gecip kendime baktığımda sag gozum kocaman olmus gozbebegim çok buyuk halde ve gozum rengi olan kisim iki tane olmus sol gözüm normal sag gozumde renk kismi iki tane ve dikkatli baktikca gozumdeki renkli halkalar ikiden uce ucten dorde cogaliyorlar gozum ve goz bebegim kocaman oluyor yuzumun yarisini sag gozum kaplar hale geliyor… sonra korkuyla uyandim lütfen yorumlar misiniz


arifselim
Bu tür rüyaları net bir şekilde tabir etmek oldukça zordur. Belkide en doğrusu kişinin durumu bilinerek edilen yorum olabilir. Genel bir ifade ile bu rüya kişinin inancı yada karşı karşıya kaldığı çok önemli olaylar olduğuna yorumlanabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gustlenmek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm, geçen gün sözlüm bana rüyasını anlattı rüyasında bende varmışım. Göz ile ilgili çok şey olduğu için sorma ihtiyacı hissediyorum. Bir odada ben yerde birşeyle uğraşıyorum, sözlümde uyuyor. İşimi bitirince onu uyandırıyorum. Gözlerinin üzerine uyumuş. Uyandığında gözlerini ne kadar zorlasa da açamıyor. Bunu fark edince ben yanına gidip " yardım edeyim şişmiş baya sol taraftan açmaya çalışırsak olur. " diyorum ellerimle gözlerini açıyorum. Gözleri bayağı kızarıkmış göz kapağı da morarmış. Sonra da uyanıyor zaten. Zamanınızı ayırdığınız için Allah razı olsun.


arifselim
Aleykum selam. En makbul olan işareti, nazara gelmek anlamındadır. Bir diğer yorumu ise, önünüzde sizi bekleyen zor günlerin olmasına tabir edilir. Allah’a havale et ve ondan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda bir misafirimiz vardı güzelce oturup sohbet ettik ardından dışarıya çıkacaktık tam aynaya bakayım dediğimde gözlerimin şiş olduğunu gördüm. Sonra gözlerime dokununca gözlerim eski halini aldı sonra baktım gözlerimden irin aktı bende onları bir peçete yardımı ile temizliyordum akıtarak. Bu rüya hakkındaki yorumunuzu öğrenmem mümkün mü?

Okudunuz mu?  Rüyada Haşlama görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Rüya sahibinin içine dert olan bir şeyden kurtulmasına, gönlündeki yaranın kapanmaya başlayacağına ve isteğine kavuşmaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sağ gözüm şişmişti yani öyle çok büyük değil ama kapanmış, net göremiyordum. Biri gözümün kenarında diğeri tam üstünde iki tane irin vardı. İkisini de patlattım gözümün kenarında çok uzun bir irin çıktı, sonra gözümün üstündekini de patlattım, çıkardım.


arifselim
Bu rüya çok hayırlıdır. Rüya sahibinin içine dert olan bir şeyden kurtulmasına, şifa bulmasına ve çok büyük iki sıkıntısından kurtulacağına alamet olarak tabir edilir. İrin boşalması daima rüyada hayırlı olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba birkaç gündür işlediğim günahkar içinde dua ediyorum ama günahlarımı tekrarladığım için tekrardan tövbe ediyordum. Biliyorum bu çok kötü bir şey ama yapmamaya kesinlikle karar verdim ve kötülük yapmadığım günün akşamında kendimi bizim banyoda aynaya bakarken buluyorum. Yanlış anlamayın olayı görmüyorum, yaşıyorum. Ve sağ gözümün şiştiğini ve üst kısmınında biraz morardığını görüyorum. Ama şişlikte kızarlıklık göremiyorum. Sadece büyümüş ama göz kapağımı açamıyorum.
İnternetten araştırdım 2 sitede gözün mahvolması yaradanın gazabına uğranacağı anlamıba geliyor diye okudum lütfen siz beni bilgilendirin. Şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Görümce görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu rüyan Allah’ın gazabına uğramak olarak tabir edilmez. Hatta kendisini çok fazla yıprattığına ve gereksiz bazı durumları dahi üzerine alındığına alamet edilir. Ayrıca huzursuz olmasından dolayı çevresi ile problemler yaşadığına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler bende gördüğüm rüyayı soracaktım.bugünlerde uyku duzenim pek yok sıkıntılı bir dönem yaşıyorum.rüyamda gozzlerimin şiştiğini anlıyorum.ama canım yanmıyor.aynaya bakıyorum iki gözümde şişmiş ve göz kapaklarını kaldirdigimda sol gözümde iki tane sağ gözümde bir tane böcek görüyorum onları elimle temizliyorum.boceklerin rengi sarı ve açık kahverengi gibi. Hayır olur insAllah.


arifselim
Hayırlı günler. Tam olarak senin durumunla ilgili yorumlanabilir. Çünkü bu rüya bazı sıkıntıları olan kişiyi işaret eder. Bunların geçeceğine, rahat edeceğine ve huzurlu bir dönemin başlayacağına işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada hamile olduğunu görüp bebeği aldırmak istemek

Kayıtsız Üye
Ruyamda gozlerim kizarip ağrıyor doktora gidiyorum ilk önce inanmiyor agridigina sonra aa gercekten sismis diyor ve sis gibi kesici birseyle iki gozumu birden ciziyor sonra agliyorum acisindan falan.


arifselim
Böyle bir rüyanın net bir tabirini yapmak oldukça zordur. Kötü bir yorumu olmasa da rüya sahibinin söylenen herşeyi yanlış anlamaya müsait olduğuna ve canının bu yüzden sıkılacağına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Once yaslı bir amcaya sırtından sarılıp agladım.yuzunu gormedim.iki yana doğru sallanıyordu amca benle birlikte.icimden dedem yok artik yalnızım dedem dedem diye agladım. Sonra bir ara baska bir yere gectim goz kapaklarımın kapalı olduğunu gördüm ve heryeri gorebiliyordum . Sasırıp bir daha kendime baktım evet goz kapaklarım kapalıydı parmaklarımla acamadım katman katman sanki. bir ara gozun küçük bir kısmı acılır gibi oldu ici siyahtı. Sonucta acılmadı ama agrı sızı hiç bir şey de olmadı ben gormeye devam ettim o halde . agladıgım için oldu sanırım dedim ve uyandım….

Okudunuz mu?  Rüyada Hindi görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyanı bu şekilde maalesef tabir edemeyiz. Çünkü her he kadar berrak olsa da böyle bir rüya belki kişiye ve durumuna özel bir şekilde yorumlanırsa isabetli yorum yapılabilir. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda birisi bana dikkatle bakıyodo sonra aynada gözümün Bi tanesinin daha belirgin şiştigini gördüm ve kenarında çapak da vardı sonra kayınvakşdemin saçını çektiğimi gördüm Bi ertesi gğ de o benim saçımı çekdi sonra Bi sınava yetişmek üzre kal m aldım elime ve sınava gireceğim yere geldi sonra orada biyeri süppürmeye başladım oglum ögret diyordu süpürdğgüm yerdeki taşların içini taşla çevrili bir yarenin içindeydim


arifselim
Rüyanın ilk kısmı elde edilecek olan bir kara veya bir menfaate işaret eder. Ayrıca gelecekle ilgili olanların olduğuna ve bundan dolayı endişeler içerisine girdiğine de tabir edilir. Senin durumun bilinerek yorumlanırsa daha doğru bir yorum yapılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyam da 5 kişilik bir arkadaş grubundaydım eski mahallemdeydim daha sonra eski tanıdıklarımdan 2 kişi geldi benim sol gözüm onları gördüğümde heyecandan şişmeye başlıyodu kimse farkına varmadı bunun daha sonra sol gözüm şişmekten kapanmıştı açmaya çalışıyordum açılımıyordu daha sonra kendiliğinden indi ama sonra tekrar şişti din kültürü hocamızı da gördüm gözümü acıdığı için yıkamak istedim ama izin vermedi…

Okudunuz mu?  Rüyada havuzda yüzmek

Tohat
Nazar olarak değerlendirilir. Gördüğün kişiler ya da genel itibari ile senin bazı özelliklerine imrenerek bakan kimselerin nazarına maruz kaldığını gösterir. Bunun için bol bol dua etmeli Allah’a sığınmalısın. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm.. Rüyamda bir çocuk üzerime tuvaletini yapmaya çalışıyordu daha sonra ben kaçmaya çalışıyodum babası beni kovaladı ben de ormanlık bir alana girdim, orada telefonumu çaldılar, telefonumu ararken uçağımı kaçırdım.. Özellikle tuvalet pislenmesinin anlamını çok merak ediyorum şimdiden çok teşekkür ederim..


arifselim
Aleykum selam. Böyle bir rüyayı ancak çok genel ifade ile yorumlayabiliriz. Rüya sahibinin canını çok sıkacak moralini bozacak bazı şeylerle karşılaşacağına ve üzüleceğine işaret olarak tabir edilir. Sen yinede rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada birileri düğünden geliyorlar ailece tanımadığımız insanlar kızıma para veriyor bozukluk olarak içinde tam altın vardı bir tane oonları kızıma versi hepsini aldık sonra bir andda gözlerim alerjiye venzer sivilceler çıkıp şişmeye başladı durmadan gerile gerile sanki patlayacak gibi oldu gözüm hastaneye götürmeye çalışıyorlar ama bir türlü gidemedik o sıradada yağmur yağlyordu

Okudunuz mu?  Rüyada gökyüzüne yükselmek

Tohat
Hayırlı günler. Yapacağın veya şu an yaptığın işlerinin daha iyi olması için girişimlerde bulunacağına veya değişim yapacağına, buna bağlı olarak nazara karşı dikkatli olman Allah’a sığınıp dua etmen gerektiğine delalet ettiği gibi kişinin olayları ve söylemleri yanlış anlama konusunda önlem alması gerektiğine alamettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını bilir.


rüyada gözün şişmesi, rüyada gözünün şiştiğini görmek, rüyada göz şişmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada hamile kadın görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada gözlerinin şiştiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.