Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada evde dolaşan küçük beyaz fare görmenin yorumu nedir?

Rüyada evde dolaşan küçük beyaz fare görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
evde dolaşan küçük beyaz fareyi görünce bagırıp korkuyorum.ben bagırınca farede zıplayarak uçmaya çalışıyor .bu sırada vucudu biraz uzuyor.bu rüya beni çok ekiledi yorumlarsanız sevinirim


Cevap: Rüyada evde dolaşan küçük beyaz fare görmenin yorumu nedir?

Desert Rose
Allah c.c hayırlara çıkarsın kardeşim
Buyur fare görmenin yorumunu imam Nablusi den oku

————–

FARE

Rüyada fare görmek, fesadçı bir kimseye yorumlanır Çok fare, rızka yorumlanır Rüyada evinde farelerin oynaştığını gören, kimsenin rızkı çok olur Çünkü fareler rızık olan yerde oynaşır

Farelerin, evinde oynadığını gören kimse, o sene içinde ucuzluk ve bolluğa erişir

Okudunuz mu?  Rüyada fal baktırmak

Beyaz ve siyah fareler, gündüz ve geceye yorumlanır Bir kimsenin gündüz uykusunda fareyi sabahtan akşama kadar durmadan gezinirken görmesi, ömrünün

uzunluğuna yorumlanır Bir kimsenin rüyada bir farenin bir şeyi deldiğini görmesi, ev soyan bir hırsıza yorumlanır Bundan dolayı rüya sahibinin dikkatli ve tedbirli olması gerekir

Bir kimsenin rüyada harap bir yerde veya bir kuyuda beyaz ve siyah olmak üzere çokça fare görmesi, o kimsenin ömrünün noksanlığına yorumlanır

Rüyasında fare öldürdüğünü gören kimse, kötü bir kimseye galip gelir

Rüyada küçük fare görmek, gizli çalışan ve küçük zararlar veren bir kimseye yorulur

İmam Nablusi

Okudunuz mu?  Rüyada eyüp sultan camisini görmek

Cevap: Rüyada evde dolaşan küçük beyaz fare görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Bembeyaz bir fare gördüm disleride kocaman ve uzun fareyi gorunce korkuyorum ve anneli cagiriyorum farede o sirada kaciyo yakalayamiyorum Sonra banyoya gidiyo bir leyende haps ediyoz içinde su var bogmaya calisiyoz ama hala yasiyo bayginlik gecirmis bende anneme gotur yazik hayvani disari ay diyorum.


arifselim
Merhabalar. Rüyada beyaz fare görmenin tabiri hayırla yorumlanmaz. Bu genelde çevrenizde bulunan ve iyiliğinizi asla istemeyen kimselere tabir edilir. Farenin öldürülmesinin anlamıda aynıdır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda siyah beyaz alalı fare gördüm görünce çok beğendim kayın babam gri bir kedi getirdi yemesi için. Kedi fareyi kovalarken uyandım yorumlanır da sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Film Çevirmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba, Rüyada fare hayırla tabir edilmez ama kedinin fareyi kovalaması olumludur. Çünkü fare iyiliğinizi istemeyen bir yakınınıza işaret eder.


Kayıtsız Üye
Rüyada kendi evimde önce siyah bir kaç tane farenin dolaştığını görüyorum.telaş yaptığım için fareleri kovalamaya başlıyorum birazda büyük oldukları için çekiniyorum ama sonra beyaz daha büyük bir fare çıkıyor sonra o beyaz fareyi baldızımın kızının elinde görüyorum.gerçek hayatta bir erkek evladım var ona bir şey yapmasınlar diye ben fareyi evimizde olan bir kuş kafesinin içine koymasını istiyorum.baldızımın kızıda bana beyaz fare olmasaydı diğerleri de ortaya çıkmadı diyor o esnada siyah fareler yine ortaya çıkıyor kapı altından geçmeye çalışan ve biri dolabın altında kan yoktu,ama sanki ölmüş gibi olan gördüm.

Okudunuz mu?  Rüyada etek giymek

arifselim
Merhabalar. rüyada siyah olsun beyaz olsun fareler hayırla tabir edilmez. Genellikle iyilik istemeyen kimseye ve bazende hastalıklara yorumlanır bu tür rüyalar. Allah en doğrusunu bilir.


Kayıtsız Üye
Uyurken uyandın yan tarafta komidinin üstünde beyaz fare bişeyleri kemiriyor.bulanık şekilde gözüm açık seyrediyorum kaşımı kıpırdatmıyorum.sonrada gözúmü kapatıp açtığımda bir anda kaybildu.2 gün sonra buna benzer bir rüya daha gördüm.ama bu sefer daha büyüktü tavşana benzettim.veya büyük fareydi.bunun anlamı nedir.

Okudunuz mu?  Rüyada Felak suresi görmek ne demek, ne anlama geliyor?

arifselim
Selamun aleykum. Her iki rüyanızda hayırla tabir edilmez. Üzüntülere ve sıkıntılara işarettir. Rüya sahibinin gireceği sıkıntılı bir dönem geleceği anlamında yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum Ben rüyamda dolabın altından küçük beyaz bir fare gördüm sonra büyük bişey az bir tavsan gördüm yavaş yavaş seke seke gidiyordu


arifselim
Aleykum selam. Fare iyi yorumlanmaz ama daha sonra tavşan görmeniz demek, bir sıkıntıdan sonra rahata ereceğinize delalettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
S.a rüyamda 3 tane beyaz fare gördüm ve bir binanın içine gırıyorlar yonumu cevırdım bırısıyle konuşuyordum sonrada tekrar baktım kı 1 tanesı dışarı cıkmıs sag sola bakıyordu ve sonra tekrar o binanın açık kapısından gerı içeri gırıyordu anlamı nedır ?

Okudunuz mu?  Rüyada Fes görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Fare genellikle olumsuz olarak yorumlanır. İnsanın ya içerisinde bulunduğu yada karşılaşabileceği bazı sıkıntılar manasında tabir edilmiştir. Elbette Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda beyaz fare gördüm.oyun oynamak amaçlı üzerime atlıyo ama ben korkuyorum.sonra ben sırtımdan almaya çalışırken ensemden içeri giriyor.ısıracak diye korkup hareket edemiyorum.yorumlarsanız sevinirim .şimdiden teşekkürler.


arifselim
Merhaba. Bu rüya olumlu manaya işaret etmez. Bu rüya sıkıntılara, üzüntülere ve insanın hoşuna gitmeyen şeyler anlamında yorumlanır. Bu bir açıdan tedbirli olmak için bir ikaz olarak kabul edilebilir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Fırın görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Bu gece biyere yaşınmamla hayır olup olmayacağıyla ilgili bir istihateye yattım. Rüyamda eşimin kucağında bir kucak dolusu bembeyaz hayvanlar gördüm. Ama böyle bir beyazlık yok. Emin değilim sanki içlerinde bir kuğu da var . Bir de kocaman bir fare var beyaz. Ama yüzü çok sinirli gibi duruyormuş.


arifselim
Aleykum selam. İstihare rüyası olarak bu rüya hayırla yorumlanmaz. Ama istihareye uymak bir farz yada vacip değildir. Mutlaka bilen ve güvenilir kimselere danışın ve öyle karar verin.

Okudunuz mu?  Rüyada erkek eli tutmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşımın ve arkadaşımın kızının evime bir kafes içinde beyaz fare getirdiğini ve ben evimde istemiyorum dediğim halde kafesi fareyi sevme bahanesi ile açarak fareyi evime saldıklarını gördüm. Ve evime fareyi saldıklarında bunu yanlışlıkla yaptıklarını söylediler ama ben inanmadım çünkü yüz ifadelerinden kasıtlı yaptıklarını hissettim ve çok tepki gösterdim.
Bu rüyamın yorumunu yaparsanız çok mutlu olurum.


arifselim
Üstteki yorumlarda olduğu gibi fare rüyada düşman olarak yorumlanır. Bu rüyada çevrende bulunan gizli ve zarar vermek isteyen birisinin varlığına tabir edilir. Elbette bu sonuçta bir rüyadır ve mutlaka Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada evli olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
slm rüyamda başkasının evindeyim orda iki büyük fare görüyom beyaz alacalı biraz hep yiyeceklere dadamış kemiriyorlar öyle kemiriyorlarki sanki çok acıkmışlar orda bir bebek var onuda kemirirler diye korkuyom bu arada bebek uyuyor hemen alıyom ordan yüzünü siliyom diyomki belki yalamışlardır bebeği kurtarıyom sonra bebeğin elinde şu biberonu varmış hep üzerine döküyor şu hepsi olamasa da çoğu ağzına giriyor unu sirkeletip kurtarıyom ve birilerine diyom mama hazırlayın üç kişide mama telaşında hazırlık yapıyorlar ve sununda bebek bana bakıp gülümsüyor bende mutlu oluyom unu kurtardım diye uyanıyom orda lütfen yorumlar mısınız Allah razı olsun sizden şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada falcı görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Üzüleceğin bazı olaylara, sağlık sorunlarıyla uğraşmaya, olumsuz kısa bir dönem geçirebileceğine delalettir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


rüyada beyaz fare görmek, rüyada küçük beyaz fare görmek, rüyada beyaz fare görmek ne demek

Bu kategoride yer alan Rüyada evin içinde ağaç görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada evde dolaşan küçük beyaz fare görmenin yorumu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.