Anasayfa
1 Şubat 2022, 16:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eski kocayı görmek

Rüyada eski kocayı görmek

Kayıtsız Üye
Eşimin ailesine olan aşırı düşkünlüğü kaynanamın bizi kıskanması ayrı evde oturmamızı istememeleri ve birçok sebep yüzünden daha kötüye gideceğini düşünerek ayrıldım.ama hep rüyamda eşimin ağladığını eşimin barışmaya geldiğini fakat ailesinin beni istemediğini defalarca rüyamda gördüm.ama tabiki ne barışmak için adım attı nede boşanma davası başvurusunda .bulundu.ilk gördüğüm rüya benim üzerimde beyaz bir yorgan var ve onun içinden etrafa bakıyorum eşimin ablası seni arıyorduk konuşup barışalım demesi rüya tabi.ama en çarpıcı olanı karmakarışık bir rüya karanlık ve gece yarısı eşimin namaz kıldığı seccadesi serilmiş yere ve basındaki takkesi ikisini öperek ağlıyorum sonra oradan kalkıp içeri giriyorum efendimiz(sav)orada bana sadece seni Fatma’ya emanet ediyorum diyor bana seccadeden kaldırıp başını.ortam çok karanlık rüyada karışıktı konuştuğum efendimizi bilmiyorum yüzü beyaz ve saçları dökülmüş biriydi.sordum çok kişiye efendimiz değil dediler karmakarışık bir rüyaydı zaten.bu ne demek bilmiyorum yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada eşimi beyaz bornozla görmek

Yorum: Rüyada eski kocayı görmek

arifselim
Selamun aleykum. Peygamber aleyhisselam farklı suretlerde görülmüş olsa da bu sahih bir rüya olarak kabul edilir. Bu rüyanın en açık anlamı eğer imkan varsa yuvanı kurtarmak gerektiğine alamet eder. Ayrıca eşini bu şekilde görmenin yorumu içerisinde bulunduğunuz sıkıntıların aşılacağına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen de sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Elbise Yıkamak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada eski kocayı görmek

Şenayb
Merhaba,
Kocamdan 9 ay önce boşandım. 22 aylık bir kızım var. Kendisi şu an evli ve evlendiği kadının bir erkek çocuğu var. Rüyam ise şöyle;
Eski kocam ve ben bir evdeyiz. Sanırım kendisinin evi. Bana sinirli bir şekilde konuşuyor. Sonra arka taraflardan bir kız çocuğunun sesi geliyor, ağlıyor gibi ama kendisi hiç ilgilenmiyor. Bende çocukla ilgilenmesi için bağırınca ilgilenmeye başlıyor. Sarışın bir kız çocuğu. Sonra annesi geliyor. Ben ona kızın kaç yaşında olduğunu soruyorum. 3,5 ay sonra 18 aylık olacağını söylüyor. Sonra kendimi evin arka taraflarında buluyorum. Onları yatak odalarında yatakta normal bir şekilde uzanmış görüyorum. Aralarında da kızları var. Kadın ordan bana birşeyler anlatıyor. Yeğeninden bahsediyor. Gerçek hayatta oğlu olan çocuk rüyamda yeğeniymiş meğer. Nasıl yani, o senin oğlun değil mi diyorum. Hayır, yeğenim diyor. Bende kendi kendime eyvah herkese kadının oğlu olduğunu söyledik bilmeden. Günaha girdik. Şimdi bunu düzeltmemiz lazım diye düşünürken uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Ezan görmek (İmam Nablusi)

Yorumlarsanız sevinirim.


Yorum: Rüyada eski kocayı görmek

arifselim
Merhaba. Bu süreç içinde bu şekilde rüyalar görmek normaldir. Yoğun duygu yoğunluğu yaşayan insanlar bir şekilde etkilenerek gerçeğe benzer şekilde rüyalar görebilirler. Özel bir tabiri yoktur. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eve misafir geldiğini görmek

Kayıtsız Üye
Eski esimi bir yarismaya girerken goruyorum ne yarisi oldugunu hatirlayamiyorum bir yabanci siyah adamla sanirim o kadar bekliyoruz sonucun aciklanmasini birturlu soylemiyorlar tam bir esnada bir kadinin elinde bir tabak kuru fasulye var ve onu goateriyordu bir yabanci yasli adam tabagin içinden bir tane eliyle alip yedi bira sacma rüya sanirim ama eski es hiç konusmuyor aurati asikti

Okudunuz mu?  Rüyada Evliya görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyan maalesef karmaşık bir rüyadır. Belki sana özel yorumlanabilse bir yorumu olabilirdi ama bu şekilde bizim tabir etmemiz mümkün değildir. Görülen rüyanın hayrını dilemek yeterlidir ve en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamün aleyküm, sabah namazına belki bir saat kala bu rüyayı gördüm. Deniz altlinda, berrak şu altında,birşuru insan ve balık tam nedir seçemedim, bir meydan gibi, sandalyeler var insanlar oturuyor sohbet ediyor, yürüyor. bir yabancı tanımadığım birisi benden yardım istedi sınava girmiş, sonucu için birisiyle konuşmamı istedi, sıra bekliyorduk devamını hatrlamıyorum sonra Rüyamda denizin dibine iki üç kere yukarı yüzeye yüzüp tekrar derin dibe kadar daldığımı biliyorum. yerler bildiğimiz fayanz ama şu altındayız, şu berrak. her yerde kalabalık insan,
ve yanımda "benden bir yıldır ayrı olan kocam yanımda". sadece bir yer rüyamda ilgimi çekti, ayağım kuruymuş- ıslanmasın diye uğraşıyorum. içim huzur dolu uyandım.
Lütfen yorumlar mısınız.

Okudunuz mu?  Rüyada Fıstık görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüyan dünya yaşantın için hayır niteliği taşımaktadır. Tabiri caizse cenneti andıran, cennet gibi bir dünya hayatı yaşayarak, sıkıntıdan uzak, dertten kederden uzak ve parasal sıkıntının olmayacağı, vereceğin gerçeğe yakın gerçekleşmesi muhtemel hayal ve isteklerinle güzel yıllar yaşamana işarettir. İnsanlarla iyi geçinerek insanlar tarafından da şanslı bir kimse olacaksın inşAllah. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Eşinin Başkasıyla Evli Olduğunu Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda yaklaşık bir buçuk senedir ayrı olduğum eşim benim kendi ailemin yıllar önce yaşadığı eski evin önüne garip taksiye benzer yarısı sarı yarısı beyaz renkte arabayla gelir. Kendisi zayıflamış saçları uzamış saçlarının üç kısımları beyazlamış sanki yoksul dilencilerin hali gibi. Arabanın içinde toplanmış plastik kaplar falan var. Ne yapıyorsun dedim . Bunları satıp sana nafaka ödeyeceğim dedi. Bende benim Allah’a şükür ihtiyacım yok dedim. Uyandım. Not Eşim zengin eşimle boşanmadık. Ama evden gitti başkasıyla yaşıyor.bana ve çocuğuma para falan göndermiyor. Çalıştığım için ihtiyacım yok. Çocuğum üniversitede okuyor. Ama özellikle babamın evi eski ve virane halde olduğu için rüyamda gördüğüm şekilde.hayırdır

Okudunuz mu?  Rüyada ezan duası yapmak ve okumak

Tohat
Bundan sonraki hayatının daha iyi bir hal almaya başlayacağını gösterir. Sıkıntılarının ve var olan olumsuzluklarının geride kalacak yapmak istediklerini yapmaya çalışarak hayallerini gerçekleştirmek için uğraş vereceğine delalettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda eski eşim gelmiş barışmak istemiş kabul etmişim açık alanda kır gibi biryerde etrafımızda birsürü insan gündüz vakti herkes bizim için gelmiş bir çeşit kutlama eski eşimle ben ayakta karşılıklı duruyoruz çok mutluyuz hocam o kadar mutluyumki muhteşem bir mutluluk yaşıyorum biz ortada insanlar etrafımızda belli bir mesafede uyandığımda hala gülüyor muhteşem o mutluluğu yaşıyordum cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun hocam

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgiliyi uzun saçlı görmek

Tohat
Eşin ile bir konuda ortak hareket edebilirsin, barışmanız söz konusu olabilir, hemfikir olabileceğiniz bir durum gerçekleşebilir. Bu rüyanın bilinç altı kaynaklı olma ihtimali de mevcuttur. Bunu da bir tek Allah bilebilir.


rüyada eski kocayı görmek, mumsema rüyada ayrıldığın kocayı, rüyada esgi kocayla bir evde gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada eski eşinin anne babasını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eski kocayı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.