Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kaplan kovaladığını görmek?

Rüyada kaplan kovaladığını görmek?

Fanny99
kendimi yasadigim sokakta mahallede goruyorum yan yolda bir kaplan hirliyor bana ve kosuyor bende kosmaya başlıyorum belli bir yerde yoruluyorum annem orda anneme diyorum yardim et edemem diyor zar zor ilerliyorum eve geliyorum dis kapiyi kapatiyorum rahatliyorum sonra babam elini opturuyor bana….

Bir diğer rya bir kiz goruyorum sari sacli mavi gozlu diyorum ki Allahin bana izin verdigi kadarini goster gokten bir kus geliyor beyaz asagi iniyor beyaz bir ordek oluyor ve yerde uc tane yavru kopek oluyor biri beyaz ikisi siyah ben bunlari bogmaya calisiyorum…

Okudunuz mu?  Rüyamda bekir ismini söylüyordum

Bir digeri saman balyasi goruyorum bu iyi diyorum gidip dokunuyprum elime aliyorum sonra yerlerde kar var bende hararet oluyor ona dokunuyorum serinliyorum sonra kalkiyorum diyorum ki hadi gunes acsin acmiyor rüya bitiyor

Bu ruyalarda bilincim acik


Yorum: Rüyada kaplan kovaladığını görmek?

arifselim
– Rüyada kendisine bir kaplanın saldırdığını gören kişinin hayatında hayırlı şeyler olacak demektir.

Okudunuz mu?  İstihare yapılarak görülen rüya

– Bu rüya ise, istikbalinin açık olacağına ve önündeki engellerin kalkacağına yorumlanır.

– Son rüyan ise, hayatında kötü giden bazı şeylerin artık iyiye doğru gitmesine tabir edilir.

Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada kaplan kovaladığını görmek?

Fanny99
Tesekkur ederim ikincisini yorumlamadiniz ama

Okudunuz mu?  Rüyada kuş görmek

Yorum: Rüyada kaplan kovaladığını görmek?

Kayıtsız Üye
Rüyamda olduğum yer dağlık bir alan ve ben de teraslı bir yerde at çiftliğine benziyor ama değil. Neyse oraya 3 kaplan geliyor birisi beyaz kaplan bize saldırmamaları için ayı gibi bağırarak onları korkutmaya çalışıyorum onlar da korkup kaçıyorlar. Bu rüyanın tabiri nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Abi İle Evlenmek Görmek

arifselim
Kaplan görmek, acımasız ve insafsız bir işvereni yada maddi gücü olan bir kişiyi işaret eder. Eğer bu şekilde görülmüşse hayırlıdır ve sana zarar vermek isteyen sinsi kimselerin şerrinden korunacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Alpay
Sabah denize gidiyorum tek başıma, çantamı biyere bırakmak istiyorum ama kimsenin çalmıyacağı bir yere.sonra bir kaplan görüyorum kumsalda yatıyor.Kendi kendime" kalkınca altına gömerim kimse alamaz "diyorum.Bi süre sonra kalkıyor ve altına gömüyorum.sonra aniden hava kararıyor ve kumsal bir anda bizim yan sokağa dönüşüyor.Sonrasında kaplan orda kaç kişi varsa hepsini koşturuyor sonra 2kişi kalıyoruz kaplan bize doğru koşuyor ve rüya bitiyor.

Okudunuz mu?  Sevdiğim kişi beni rüyasında görmüş

arifselim
Yüzyüze tabir ettirme imkanın varsa bu rüyayı böyle yorumlamak gerekir. Çünkü çok genel ifadelerle yorumlamış oluruz. Rüyan hayırlı olsa da kaplan acımasız ve gaddar bir patronu veya işvereni simgeler. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda erkek kardeşimle bağ gibi bir yerdeyiz ağaçlar ve asmalar var ama yerde sadece toprak var cim falan yok geziyoruz yürürken karşımıza bir kaplan çıkıyor ağacın altında yatmış bize bakıyor yanından geçiyoruz biraz ilerde yine kaplan var onun arkasında bida kaplan var 3-4 tane kaplan kocaman hepside yatıyorlar yerde ben korkuyorum biraz şaşırıyorum buraya nasıl gelmişler diyorum kardeşim kaçmak istiyor adım attığımız yerde kaplan yatıyor kardeşim koşarak kaçmaya başlıyor ben bağırıyorum kaçma diye ama dinlemiyor o koşunca kaplanın biri arkasından koşmaya başlıyor diğerleri de ayaklanıyor hepsi kardeşimin arkasından gidiyorlar kükreyerek ben ne yapacağımı şaşırıyorum bakakalıyorum arkasından ama kardeşim öndeydi hiçbiri yakalayamadı o sırada uyandım bende.. Yorumlar mısınız lütfen😕

Okudunuz mu?  Rüyada savaş, komutan, asker görmek ve tekbir getirmek

Tohat
İş yerinde, çevrende veya bulunduğun ortamlarda güçlü rakiplere sahip olduğunu, etrafında kol gezip seni gözettiklerine fakat sana zarar vermek bir yana sana yaklaşmayacaklarını sadece seni rakip olarak gördüklerini gösteren bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm rüyamda sarı bir kaplan beni kovalıyor bende kaçıp ağaçın yüksek dalına zıplıyorum ve o sırada ağacın altından gelin ve damat geçiyor önlerine mi atlıyordum yoksa konuşuyomuydum bilmiyorum ama gülüyordum. Lütfen yorumlarsanız sevinirim kaplan saldıracak gibi koşuyordu arkama hızlıca bakıpta çıkmıştım ağaca..

Okudunuz mu?  Evlilik istiharesinde çıplak kadın ve arı görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatında elde etmek istediğin konularda ilerlemeye çalışırken buna engel olacak kimseye ve bu kimseye rağmen hedeflediğine doğru adım adım gidebilecek, başarılı olacağına, ailenin takdirini toplayacağına maddi yönden güçlenecek, manevi yönden rahatlayacak, hayatının olumlu yönde seyir etmesini gözlemleyebilirsin. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada erkek bebek görmek

rüyada kaplan kovalaması, rüyada kaplan kovalamak, rüyada kaplanın kovaladığını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kelebek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kaplan kovaladığını görmek? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.