Anasayfa
17 Mart 2022, 7:55
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çikolata görmek

Rüyada çikolata görmek

belkisss
Merhaba ben İstanbul’da yaşıyorum rüyamda Van’daydım daha önce bir kaç yıl orada yaşamıştım.
neyse rüyamda Van’dayım zemin kalı bir evdeyim yanında yeğenim var bebek onunla oynarken suratıma beyaz bir perde tulu suratıma vuruyor.
ıslak yüzümü ıslatıyor sinirleniyorum yeğenimi bırakıp annesine dışarıya çıkıyorum yanda bir apartman var altı lokanta üstü apartman oradan 30 lu yaşlarda bir erkek çıkıyor.
yüz yüze konuşuyoruz benim sesim çıkmıyor ama konuşuyorum beni anlıyor musun diyorum hayır diyor telefon veriyim sana diyorum istemiyor kaçıyorum.
sonra arka sokaklarda iki kişi peşine takılıyor birinde döner bıçağı birinde testere var kovalıyorlar korkuyorum evimi bulmaya çalşıyorum ama bulamıyorum.
sonra mecburen onlarla gidiyorum. Annesi babası bir tepsi gümüş tepside ama kocaman tepsinin kenarları da sarı çizgili bir tepside kocaman madlen çikolata getirmişler.
beni oğullarına istiyorlar neden beni istiyorlar anlamıyorum soruyorum daha önce evlenmiş boşanmış diyorlar beni daha çok istemiyorum. öyle de yeyince adam biraz huysuz şımarık birisi çikolatadan yeyip yemediğimi hatırlamıyorum yorumlarsanız sevinirim sağ olun

Okudunuz mu?  Rüyada cinayet görmek

Yorum: Rüyada çikolata görmek

arifselim
Merhaba. Rüyan kamaşık olmakla birlikte genel bir manada eğer evlilik çağında olan bekar bir kız bu rüyayı görmüşse bu rüya nasip ve kısmet olarak tabir edilir. Ancak istemediği ve kendisini huzursuz eden bazı durumlarla karşılaşır denilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cebrail ve azrail a.s görmek

Rüya’da bitmeyen çikolata ve seker görmek

htcklz
Selamün Aleyküm,

gece Rüyamda bana cikolata ve seker hediye edildigini gördüm. O kadar coktu ki, elime aldikca cogaliyordu.. Ben bunlari nasıl bitirecem deyip, yanimda bulunanlara ikramda bulunmaya basladim.. Ama hatirladigim kadariyla kendim yemedim sadece onlari bir legene doldurup ikram etmeye basladim..

Okudunuz mu?  Rüyada cinlerin musallat olduğunu görmek tabiri nedir

Bunun anlami ne olabilir? Nereye baktiysam farkli yorumlanmis.


Yorum: Rüyada çikolata görmek

arifselim
Aleykum selam. Önemsenmeye, değer verilmeye, el üstünde tutulmaya ve gönül ilişkilerinde isteklerinin gerçekleşmesine işaret eder. Bu güzel şeyler yakınlarından veya çevresinden de görülebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cin tarafından götürülmek

Kayıtsız Üye
merhaba, rüyamda kahve içiyorum ve kahvenin dibinde erimiş çikolata görüyorum ve yiyorum bir yerde oturuyorum ve önüme birsürü çikolata geliyor bitter çikolata olanları seçip yiyorum, çok yedim. rüyamı yorumlar mısınız (28 yaşında bekar bir bayanım) hayırlı günler dilerim.


Tohat
Merhaba. rüyanızdaki gibi ağız tadınızı yerine getirecek bazı geliişmeler yaşayacaksınız. Kısmet ve şansınız açılacak. Bol bol çikolata görmeniz ise açılan işleriniz konusunda büyük bir hırsa kapılacak ve kendinize zarar verebilecek bir noktaya gelebilirsiniz demektir. Hakkıyla bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada çiğ et gömmek ne anlama gelir ?

Bir Fâni
Selamunaleyküm.
Öncelikle belirtmek isterim ki zorlu bir boşanma sürecindeyim(boşanmak isteyen taraf benim ve erkeğim) ve dava günüm yaklaştı. Genelde pek rüya görmem ya da görsem de pek hatırlamam ancak hayatımda yoğun, stresli veya önemli olayların arefesinde olduğum bir noktadaysam rüyalarım sıklaşıyor. Bu da onlardan biri gibi geldi bana. Anlatması benden, yorumu sizden. Şimdiden teşekkürler.
Rüyamda düğün gibi bir merasim düzenleniyor ve beni özel olarak çağırıyorlar(kim çağırıyor bilmiyorum). Güzel kıyafetler giymiş bir şekilde elimde bir sürü çikolatayla merasimin yapıldığı yerin kapısının önünde duruyorum. Gelen tüm konuklara bolca çikolata ikram ediyorum. Konuklar arasında ailem de var. Annem babam, kardeşlerim. Herkese çikolata dağıtıyorum. Tanıdığım, tanımadığım herkese çikolata ikram ediyorum. Çok fazla çikolata var. Rüya burada bitiyor.
Uyandığımda kendimi çok iyi hissediyordum. Ancak rüyada çikolatanın ne anlama geldiğini tam bulamadım açıkçası. Tekrardan teşekkürler.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında çorap görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Gönlü hoş, dili tatlı birine delalet eder. İnsanlara iyi davranıp, yardımlarda bulunduğunuza, iyi geçinmek için elinizden geleni yapmaya çalıştığınıza delalet eder. Ayrıca atacağınız adımda mantığınızın ve duygularınızın eşit olduğunu ve adaletli davranmaya çalıştığınızı gösterir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada cin görüp besmele çekmek

Yeşilcicek
Selamun aleykum Hocam.
Rüyamda işdeki ofisimde masanın üzerine bir sürü çikolata yerleştim. Offisde bir sürü insanlar vardı onlara ikram ettim cikolatalari. Insanın ortasında görünüş olarak tanıdım biri vardı (Adam) bir anda zenci bir kız çocuğa dönüştü bana masumca bakıyordu. Tabiri nedir aceba.

Okudunuz mu?  Rüyada çamur görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Çikolata görmek kötü şekilde tabir edilmez. Güzel hisler beslediğinize, olumlu duygular içinde huzurla yaşadığınıza delalet ederken çikolataların çok olması istekleriniz konusunda dengeyi yakalamanız gerektiğine işaret eder. Doğrusunu en iyi bilen Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir markete gidip alışveriş yapıyordum kasya gelip ürünleri bıraktım sonra reyona gidip beyaz ve siyah çikolatalar vardı açık şekilde beyazların kapalı olanından bir paket aldım ve çıktım. Eve geldiğimde içi boş çıktı. Eve bir kız arkadaşımla gelmiştim ve içeride başka bir arkadaşım vardı durumdan rahatsız olup ona serzenişte bulundum ve uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada çarpılmak ne anlama gelir?

Tohat
Hayırlı günler. Çikolatanın tadı, güzelliği tabirine de yansır. Farklı ortamlar, farklı arkadaşlara sahip olmak, tanışacağın ve dostluk kuracağın kişilerin yanı sıra hoşnut olacağın gelişmelerin de habercisidir. Allah hakkıyla bilendir tabi.


rüyada çikolata görmek, rüyada çikolata görmek bekar

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında çiçek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çikolata görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.