Anasayfa
8 Ağustos 2021, 21:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada bıçaklandığını görmek

Rüyada bıçaklandığını görmek

mavigokyuzu
Merhabalar,
Rüyamda sınıftaydım sınıf arkadaşımla galiba önceden tartışmıştım o bir anda bıçağı boğazıma soktu bayıldım ve sonrasında uyanmıştım anlamı nedir? İnternetteki bıçaklanma yorumları çok kötü yorumlarsanız ve kötü bir anlaml varsada dua önerirseniz sevinirim.


Yorum: Rüyamda Bıçaklandım Yorumlar Mısınız?

arifselim
Merhabalar kardeşim. Rüyada bıçaklanmak tamamen tersi ile tabir edilir yani çok hayırlı ve güzel bir rüyadır. Bazı rüyalar vardır ki bunlar tersi ile tabir edilir. Bu rüyanda bıçaklandığın kişi tarafından iyilik ve destek görmek manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


İyi aksamlar

heartless
Ruyamda birilerinden gizlenerek bir yere gidiyordum. Sonra duvar gibi bir yere tirmanmaya calisirken bir erkek arkamdan gelip ustume siyah bir ortu gibi bisey atti beni gizlemek korumak için. Sonra pesinden gelen kisi önce ona sonra da bana bicak sapladi bu ruyanin anlami nedir? Cevap icim simdiden tessekkurler…


Yorum: İyi aksamlar

arifselim
Bir konu açarken konuya uygun bir başlık yazmalısın. Böyle başlık mı olur? İyi akşamla cümlesini konu içine de yazabilirsin.

Bu rüya senin gerçek hayatta da bazı şeylerden kaynaklanan bazı korku ve endişelerinin bir yansıması olarak kabul edilir. Özel bir şekilde tabir edilmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşının babasını görmek

Gmzknr
Rüyamda tam kasık bölgemden eski eşim tarafından çok sayıda bıçak darbesi aldım. Ayaga kalkıp yürümekte zorlanıyordum.Cok acıdıgını hissediyordum.Boylu boyunca bir yaraydı. Ama hiç kan görmedim.İnsanların yardımlarıyla yürüyordum hep. Oturup kalkarken başkaları yardım ediyordu,yürümekte güçlük çekiyordum.Şimdiden teşekkürler.


arifselim
Kişinin durumuna göre tabir edilmesi daha isabetli olabilir. Genel bir ifade ile bu rüyayı gören kişinin maddi sorunlar yaşayacağına ve buna sebep olanlarda kendisine yakın olan kimselerin olmasına tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


sultan_147
Ben rüyamda 2 gün önce bıçaklandığımı gördüm ama tam hatırlamıyorum nasıl olduğunu. Bıçaklandığımı hissettim sadece ama kimin yaptığını görmedim. Bu rüyanın yorumu nedir? Sahih rüya mıdır? Yoksa bilinç altıma yazılmış bir rüya mıdır?


arifselim
Bir rüyayı doğru tabir edebilmek için o rüyayı çok iyi hatırlamak gerekir. Tahminler üzerinde anlatılan bir rüyanın yorumu da kesinlikle doğru yorumlanamaz. Böyle bir rüya ise ancak kişinin gerçek hayattaki korkularının olduğuna ve buna kafa yorduğuna işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Lütfen sadece emin olduğunuz ve karmaşık olmayan rüyaları sorunuz.

Okudunuz mu?  Rüyada kedi görmek

Kayıtsız Üye
selamünaleyküm rüyamda arkadaşlarımla biri tarafından bir sınav gibi bir şeye tabi tutuluyoruz adamın tipi bozuk zaten bakın bu sınavı geçemezseniz diğer adam gibi olursunuz diyerekten adamın kopmuş bacaklarını gösteriyor ve onu izlemiş insanların derilerini yüzmüş aynı tavuk gibiydi şekilleri bizde yapıcaz diyoruz ve sınava başlıyoruz coğu yeri geçiyoruz daha sora normal erkek arkadaşım tam alnımım üstüne bıçak darbesi atıyor aynı şekilde yanaklarımada dur napıyosun yapma diyorum sonra diğer arkadaşlar engel oluyor diyorum ya izleri kalırsa bunun hayatımı mahfettin diyorum ama o çoktan kaçıyor sınavı geçiyoruz daha sonra bizi sınava tabi tutan adam peşimden geliyor o anda bir minübüs görüyorum içinde nefes alamayan insanlar herkes peşinde hemen araba camına vuruyorum insanlar yapma diyo ama vurduğumdan araba kilidi açılıyor daha sonra o adamdan kaçmak için karokola sığınıyorum o kactığım adamdan yanımdaki kıza aşık olmuş dolma sarmış bize ikram ediyo


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan çok karmaşık ve tabiri çok zor bir rüyadır. Böyle rüyalara genellikle kabus rüyalar denir ve özel bir şekilde yorumlanmaz. Aslında hiç anlatmaya bile gerek yoktur. Sadece Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Evlilik İçin İstihareye Yatanlar

bernakacan
Ruyamda bıçaklandığımi gördüm kolumdan. Abimle şakalasiyorduk sonra birden tuvalete kactigimi gördüm bana bisey yapmasın diye annemi yanimda goturdum sonra kapının arkasinda iceriye giremesin diye kapıyı itekliyorduk abim ise kapiyi açtı elinde bıçak vardı o bıçak bana değmesin diye annem beni arkasına aldi abim annemi bacagindan iki uc kere bıçakladi sonra dayanamadim bıçağı elimle tutmaya calistim elim kesildi sonra bıçağın kolumda dolaştığını hissettim kolum baya bir kesilmişti ama kan yoktu sonra ne olduysa abimin beni taciz ettiğini gördüm haatabeye gittim polislere sikayet edecem diyordum icimden ama sonra tekrar icimden polisler bisey yapamaz öldürecek bu sefer beni diyordum. Yolda erkek arkadaşimi tabiri caizse sevdigim erkegi aradm onunla konustum o an karsima cikti birden kolumdan tuttu o aciyla bagirdim sonra beraber hastaneye gittik kolumun içini görebiliyordum resmen ikiye ayrilmisti doktor dikis atmaya başladı o anda neoldu diye sormaya baslayinca abim taciz etti bicakladi dedm ama kimse beni ciddiye almadi çok korktum ne olur açıklayın ruyami. Ve ayni gece annemde ruyasinda kirmizi bir guvercin görmüş tutmaya calisiyormus kacmis guvercin sonra bir koçun ona saldırdığını görmüş. Sabah uyandığımda annem agliyordu psikolojim alt ust oldu nolur yardim edin

Okudunuz mu?  Rüyada Hz. Meryemin ismi duymak

arifselim
Bu rüya iyi olarak yorumlanmaz. Psikolojik açıdan var olan korkuların gerçeğe dönüşmesine, sorunlar, ihanetler ve hayal kırıklıkları yaşayarak huzurunun kaçmasına işaret olarak yorumlanır. Ayrıca bencilliği yüzünden biri tarafından iftiraya uğramaya ve gerçekleri ortaya çıkarmak için büyük emekler vereceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba iyi güneş Ben rüyada silahli bir catismanin ortasında önce mermi bedenime sıkıyorlar ama mermiler sıyırıyor ve sonra bicakla beni sag omuzdan beni yaraliyor ve çok kan akıyor Ben oldüğümü saniyorum ama ölmüyorum sonra kalkıp umumi bir tuvalete gidiyorum cuma namazına yetismek için araba ile biraz yol aliyorum ve cuma namazı için camiinin içine giriyorum simdiden cvp için ALLAH RAZI OLSUN


arifselim
Merhaba. Rüya sahibi için ilk olarak psikolojik sorunlarının olduğuna, karamsar olduğuna ve gerçekte de bazı korkularının olduğuna işaret eder. Bu durumlardan kurtulmanın yolu Allah’a ve onun rızasının olduğu amellere yönelmekle mümkün olduğuna tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Arkadaşım rüyasında evlendiğimi görmüş rüyaların anlamı nedir?

Asker
Hayırlı akşamlar. Ben askerim ve geceleri sabaha kadar nöbet tutuyorum ve sonrasında uyuyorum yani gündüz uyuyorum. Bugün korkarak uyandım. Rüyamda bir dolmuşum var yerlere halı flex yaptırıyorum ve bir başkası geliyor yüzünü tanımıyorum.onlar benim halı flexim diyip benimle tartışmaya tutuşuyor birkaç tane birbirimize vırduktan sonra elini beline atıyor bıçak çıkarıyor ve ben kaçıyorum belli bir süre koştuktan sonra duruyorum trafik ışıklarının yanında soluklanıyorum.3 tekerlikli bisiklete binmiş iki çocuk kaldırımı geçemedikleri için benden yardım istiyorlar yardım ediyorum ve arka tekerlekleri kaldırıp yardımcı oluyorum. Daha sonra bir isim söyleyip selamı var diyip bisikleti süren çocuk tam göğüs kafesimin ortasından bıçaklıyo ve nefessiz kalıyorum uyanıyorum uyandığımda da aynı şekilde 15 saniye falan nefessiz kaldım beni aydınlatırmısınız yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ederim Hayırlı Bayramlar…


arifselim
Hayırlı günler. Rüya sahibinin psikolojini, iç alemini ve düşüncelerindeki sıkıntıları yansıtan bir rüyadır. Doğru kimselerle dostluk kurmadığına, yanlış seçimler yaptığına, kendini huzursuz hissettiğine ve bundan etkilendiğine tabir edilir. Bunlardan kurtulmanın çözümü Allah’a yönelmek ve dua etmektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam ben rüyamda arabami caldırdıgımı göruyorum sonra calan kişiler beni bıcakla kovalayip basima bıcak sapliyorlar kanin aktigini hissediyorum son ben ellerindeki bıcagi alip beni kovalayan kisileri bıcakliyorum sonra polisler bana kelepce takiyor beni bir evin içinde cocuk parkinin içine getiriyorlar evin ici ama her yerde yesillik çam agaci var bana ruyami aciklarmisiniz hayirli gecrler.

Okudunuz mu?  Rüyada kelebek görmek

Tohat
Kötü sonuçlanacak olayların habercisidir denilebilir. İşlerinizi baltalamak isteyen kişilerin varlığına delalet olup işlerinizin sarpa sarmasına neden olacaklardır. Fakat bu uzun vadeli olmayacaktır. Allah daha doğrusunu bilir.


yoncaaf
Merhaba,

Rüyamda hiç gitmediğim bir yerde tanımadığım biri karnımın sağ altından beni bıçaklıyordu bıçağı iki kez sokup çıkardı ve çok acı hissettim sonrasında elimle karnımı tutup yürüdüm hastaneye gittik pansuman yapıldı ve yanımda o an annem vardı. Daha sonrasından 3 4 kısık arkadaş ortamına girdik ve orada sohbet ederken benim çok fazla acım ve ağrım olmaya başladı karnımı tutuyor konuşmuyordum. Sonra bıçaklandığım yer çok fazla ağrı yaptı ve o an uyandım. Uyandığımda ise rüyamda bıçaklandığım yerden feci şekilde ağrı yaşıyordum sanki gerçekten bıçaklanmışım gibi bir ağrı vardı ve ağrıdan geri uyuyamadım. Yorumlarsanız çok memnun olurum.

Okudunuz mu?  Rüyada süt dişinin düşmesi, çıktığını görmek

Tohat
Merhaba. Güvendiğin yakınlarından veya arkadaş çevrenden hainliğe uğrama ihtimaline işaret eder. Yaşadığın ağrıdan dolayı da bu tür bir rüya görmüş olman da muhtemeldir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda anneanemin evindeyiz. Abimi bir şekilde tanıdık biri tarafından karnınından bıçaklanmış olarak görüyorum. Normal hareket ediyor ama sıkıntılı gözükmüyor. hastaneye gidelim hemen diyorum. Olmaz polisler şüphelenir felan diyorlar. Ben de diyorum ki bir şey olmaz bilerek olmamış sonuçta suçlu sayılmaz diyorum. Tamam diyorlar doktora gidiyoruz. Ben hastanede abimin muayene olmasını beklerken üniversiteden çok samimi olmadığım ama tanıdığım bir arkadaşı görüyorum. ve onun tanıdığı bir grup arkadaşları yanındalar. Bana naber nasılsın görüştüğün birileri var mı diyor (evlilik maksatlı) ben de yok iyiyim diyorum. Şimdiden teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Sözlerinin ve yaptıklarının arkasında durmayan, her hareketi ile sorun çıkartan ve etrafındakileri bu yönleri nedeni ile bıktıran birinden zarar görmemek adına hayatından ya da çevrende dolanmasına izin vermeyerek onu kendinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir. Meşgul olduğun işlerinle alakalı olarak fırsatlar sayesinde yükseleceğini de işaret etmektedir. doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüya: mezarı sel bastı

melek38
Selâmün aleyküm,

Rüyamda yeşillik bir yerde birkaç kişi ile bir adamdan para almaya gittik.
Adam bir masada birkaç kişi ile oturuyordu. Karanlık adamlara benziyorlardı.
İçimizde biraz korku vardı. Karsılarına oturduk ve o adama cami için para almaya geldik dedik. Adam ses çıkarmadı.
Yanındaki adam (psikopata benziyordu) arkamızdaki bir adamı gösterdi ve ondan cay iste dedi. Arkamı döndüm ve o adamda biraz karanlık bir adama benziyordu.
Adam ısrar etti, çay iste! çay iste diye! Yanımdaki isteme dedi ama biraz tırsıyordum ve arkamı döndüm çay istedim.
Sonra yanındaki adam (psikopata benzeyen) bana bacısı nerde sor sor! bacısı nerde sor sor! dedi.
Korkudan arkamı döndüm ve sordum.
Sonra arkamdaki adam yanıma geldi ve bana demek çay istiyorsun dedi. Bende Allah rıza için dedim.
Bir bıçak çıkardı ve elime sapladı. Ama bıçak bana hiçbir zarar vermedi ne acı çekiyordum nede kan izi vardı ama bıçağın elime saplandığını görüyordum. Bende adama besmele çekmeyi unuttun dedim.
Bıçağı geri çekti ve bir daha bıçağı elime sapladı ve sonuç aynıydı.
Sonra bıçağı elimden çektim, besmele çektim ve eline sapladım. Tam parmağın başlangıcındaki kemiğe saplandı.
Adam acı çekiyordu ve kan akıyordu.
Bıçağı çıkarmaya denedi ama çıkaramadı ve ona dedim ki Allah’ın izni olmadan bu bıçağı çıkaramasın ve oradan gittik.

Okudunuz mu?  Rüyada sübhaneke duasını görmek

Yorumlarsanız sevinirim.
Allah (CC) sizden razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Hem hayırlı hem de üzüleceğin bir konu yaşama olasılığına delalettir. Değer verip sevdiğin bir kişi tarafından uğrayacağın bir haksızlık, ihanet gibi olumsuz bir durum karşısında çok üzüleceğine fakat tevekkül edip Allah’a sığınman ve Allah’a karşı teslimiyetin sayesinde bu olayı kafana takmayacak keser döner sap döner bir gün gelir hesap döner sözünü yaşayarak içinin rahatlamasını sağlayacak. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocalarım
Rüyam da okuldayım sınıfımın önüne iki çocuk geliyor bir anda biriyle sözlü atışmaya başlıyoruz çocuk benim sol koluma bıçak saplıyor bende olay büyümesin ailelere haber verilmesin diye okuldan kaçıyorum o ara bazı kişiler Hocaya haber veriyor Hoca nerde o diyor ben merdivenlerden hızlıca aşşa iniyorum arkamdan da bana sesleniyorlar buraya gel diye sonra okuldan çıkıyorum dışardan okulun kapısına baktığımda içerde üniformalı polisler görüyorum sonra okulun önünde masa da oturan çocuklara çantamı ve ceketimi montumu emanet ediyorum bunlar size emnet diyorum bir çocuk kabul etmiyor tamam diyorum bir köşeye atıyorum ve koluma baktığımda kolumda mor gibi bir renkte birleşik kalın çizgi halinde yara görüyorum bu rüyanın özel bir tabiri var mıdır Hocam
Allah Razı Olsun

Okudunuz mu?  Rüyada erkek bebek görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hem olumlu hem olumsuz yönleri vardır. Fakat sonucu hayra çıkan bir rüyaya sahip. Güvendiğin insanlara karşı gösterdiğin fedakarlık, özveri ve ödün sen de bazı kişilerde ve durumlarda pişmanlık uyandırabilir. Güvenilir bir kimse olmana rağmen böyle durumlardan etkilenip üzülebilirsin. Bu tür kişi ve olaylardan uzaklaşmak ve düşünmemek için ortamını değiştirebilir ya da düşüncelerini elekten geçirebilirsin. Allah en iyisini bilendir.


rüyada bıçaklandığını görmek, rüyada bıçaklandığını ve kan görmek, Ruyada bicaklandigini ama kanamadigini gormek anlama geliyor

Bu kategoride yer alan Rüyada erkeğin kadın elbisesi giydiğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada bıçaklandığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.